Producten van Verma Systemen B.V.B.A.

Warehouse Signing & Supplies

 

   
Welkom
.


Meer informatie


.Verma Systemen B.V.B.A.
Paterstraat 65
2300 Turnhout

M
 0032 (0) 473 81 70 20
F
 0031 (0) 40 230 08 69


info@vermalabels.be

Etiketten
.

Verma Systemen B.V.B.A. produceert in eigen beheer etiketten t.b.v. barcode labelprinters.

Door de productie in eigen hand te houden zijn wij in staat om zeer flexibel te reageren en ook kunnen wij U beter van dienst zijn door toepasselijker te adviseren.

Tevens kunnen wij U van dienst zijn om deze etiketten te voorzien van een bedrukking, zoals oplopende nummering met barcode voor bijvoorbeeld palletidentificaties etc.

Materialen:

Wij verwerken alleen de grondstoffen van de meest gerenommeerde fabrikanten.

Alle materialen zijn getest voor hun doeleinden door de fabrikanten, hiervoor zijn altijd rapporten met eigenschappen van papiersoorten en belijmingen beschikbaar.

Ook leveren wij en onderhouden goede contacten met fabrikanten van inktlinten, waardoor een juiste combinatie van etiket en bedrukking tot stand kan komen.

Levertijden

De standaard producten verlaten tussen de 5 en 10 werkdagen onze fabriek. Ook houden wij verschillende producten op voorraad. Het maakt voor ons geen verschil of het een nieuw stansformaat betreft. Zo nodig zullen wij, bij aanwezigheid van materiaal en stans, dezelfde dag nog enkele dozen etiketten produceren en deze versturen.

Aanvragen

Aanvragen worden binnen 24 uur beantwoord. Uitzonderingen hierop kunnen aanvragen voor speciale materialen/toepassingen en bedrukte etiketten zijn.

Producten

Verma Systemen B.V.B.A. kan alle soorten materialen op alle formaten leveren, zowel binnen als buiten gewikkeld, op diverse maten kernen of zigzag gevouwen.

Laseretiketten

De producten zijn verkrijgbaar is diverste formaten. Wanneer u hierover informatie wilt neem dan contact met ons.

Hier kunt u een aantal voorbeelden van formaten downloaden.

                          © Verma Systemen B.V.B.A. 2006